Blend El Classico

Price range: 799 RSD through 2.990 RSD sa PDV-om

Sastojci: 100% Arabika
Vrste: Brasil, India Monsoon Malabar
Nadmorska visina: 940-1200 m.n.v.
Proces obrade: Prirodni, Monsooned, prani
Prženje: Srednje
Zemlja porekla: Srbija
Note: Čokolada sa začinskim notama
Neto težina: 250gr/1kg
Mešavina pržene mlevene kafe / Mešavina pržene kafe u zrnu
Proizvodi i pakuje: Danijela Đeri PR Malaja Coffee Roasters, Dr. Imrea Kiša 24, 21226 Bačko Petrovo Selo, Republika Srbija

Čuvati na suvom i hladnom mestu. Najbolje upotrebiti u roku od 6 meseci nakon otvaranja. Nakon otvaranja kesice, kafu je najbolje držati u zatvorenoj posudi.

U ovoj mešavini, meke čokoladne note Brasila kombinovane su sa začinskim ukusom Indijskog Monsoon Malabara. Spoj dva carstva kafe vodi ka kafi koja nije samo piće, već putovanje u svet čula. Kombinacija čokolade i začinskih nota stvara iskustvo koje odaje počast brazilskom karakteru i indijskih plantaža kafe Monsoon Malabar. Nalet ukusa iz šolje otvara novo poglavlje sa svakim gutljajem. Fuzija ukusa koja pršti iz šolje kombinuje jedinstveni šarm južnoameričkih i južnoazijskih plantaža kafe. Jedinstvenost leži ovde u Indiji Monsoon Malabar-u, koji se suši u priobalnom vazduhu, gde slano more i monsunski povetarac stvaraju jedinstveno okruženje. Ovaj proces daje kafi specifičan karakter i stvara zanimljive note ukusa.

Sastojci: 100% Arabika
Vrste: Brasil, India Monsoon Malabar
Nadmorska visina: 940-1200 m.n.v.
Proces obrade: Prirodni, Monsooned, prani
Prženje: Srednje
Zemlja porekla: Srbija
Note: Čokolada sa začinskim notama
Neto težina: 250gr/1kg
Mešavina pržene mlevene kafe / Mešavina pržene kafe u zrnu
Proizvodi i pakuje: Danijela Đeri PR Malaja Coffee Roasters, Dr. Imrea Kiša 24, 21226 Bačko Petrovo Selo, Republika Srbija

Čuvati na suvom i hladnom mestu. Najbolje upotrebiti u roku od 6 meseci nakon otvaranja.Nakon otvaranja kesice, kafu je najbolje držati u zatvorenoj posudi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Blend El Classico“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *